KISS NY Professional Pro Touch Concealer

KISS NY Pro lanserades i Sverige i somras och fanns på plats under Daisy Beauty Expo. Tidigare har jag främst testat deras sheet masks, vilka jag gillar enormt. Sminket har jag inte testat jättemycket av, ännu. Med hem från expot fick jag bland annat en concealer, vilket var perfekt då jag var på jakt efter en ny att testa.

Pro Touch Concealer

Pro Touch Concealer beskrivs vara heltäckande, oljefri, vattentålig, long-lasting samt ge en semimatt finish. Den kommer i fjorton olika nyanser från ljust till mörkt.

Denna concealer är extremt dryg och det krävs inte mycket produkt för full täckning. Lätt att jobba med och känns inte direkt på huden. Glädjesånger och fanfarer… men oj vad den där semimatta finishen inte alls funkade för mig när den väl torkade till. Nio av tio gånger så såg min hud extremt torr ut där jag applicerat och det utan att ha fixerat concealern med någon form av puderprodukt. Detta oavsett hur lite eller mycket produkt som applicerats. Tråkigt? Japp. Har den fått flytta ut från min sminkväska? Japp. Har du en lite oljigare hy så kanske denna kan vara bra, för mig som är torris så funkade den inte alls.

Den verkar inte ha landat på svensk mark ännu och därför saknar jag prisuppgift här, men på deras officiella sida så ligger den på $6.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar