KISS New York Professional Facial Sheet Mask – Coconut Water

Kanske känner du igen varumärket KISS från naglar samt lösfrallor? På Daisy Beauty Cruise presenterades deras makeup-linje, KISS New York Professional, som lanseras på svensk mark i augusti. Förutom klassiska sminkprodukter kommer också ett gäng masker, och söndagsmasken föll på en av dessa.

Facial Sheet Mask är en serumberikad mask som kommer i 8 olika utföranden för olika ändamål, och jag har idag testat på Coconut Water. Oavsett vilken du väljer så ska de ge en hälsosam och återfuktad hud. Kokosvarianten ska verka än mer återfuktande, vilket idag kändes självklart efter lite obalans i huden och fukt alltid är min livräddare. Alltså, vid närmare eftertanke så är jag nog i majoritet alltid ute efter extraextra fukt såvida det inte är rengörande lermasker.

Masken i sig är bra, många flikar runt om som gör att det är lätt att få den att sitta. Över näsan är den lite för liten och täcker inte så bra som önskat, vilket är ganska generellt för asiatiska märken (även om detta är baserat i USA). Skulle jag flytta ned masken så att den skulle täcka bra så blir delar av pannan istället utan och på väg ner i ögonen. Nåväl, den sitter bra och känns behaglig och lite svalkande på huden. Efter verkningstiden på 15 min så tas masken bort och överflödet av serum som masken är indränkt i masseras in i huden.

Huden känns mjuk, mysig och har fått en fin lyster. Tror att masken skulle vara super att grunda med innan makeup, då återfuktningen också blir som primer. Idag fick den funka som kvällsmask och jag gillar den. Ganska basic återuktande, inga krusiduller och passar alla.

Vad den landar på i pris minns jag inte exakt men uppdaterar så fort jag hittat USB-stickan som infon finns på. Priset på webbsidan är $3 så vi snackar i alla fall om ett humant styckpris. För dig som vill sheetmaska ofta så kan detta vara en bra basicmask. Jag blir också sugen på att testa de andra sju Facial Sheet Masks som ska verka allt från uppljusande till porförminskande. Mitt maskberoende skulle må bra av det.

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar