KICKS Beauty Confidence Eyeshadow Palette

Jag har helt ärligt inte testat något från KICKS Beauty tidigare och inte riktigt vetat vad jag skulle förvänta mig. Hem har jag fått ett gäng produkter från bland annat den limiterade julkollektionen, och det finns verkligen en produkt som sticker ut.

Confidence Eyeshadow Palette är en ögonskuggspalett med tio olika nyanser som kommer i en förpackning av hårdpapp och en generös spegel i locket. Skuggorna har olika finishes – matta, satin och metallic. Färgerna går i beige, brun, brons och rött.

Det här är en riktigt trevlig palett, och jag vill påstå att det också är ett väldigt bra alternativ till den åh-så-fantastiska-men-mycket-dyrare Modern Renessaince från Anastasia Beverly Hills. Visst, alla nyanser levererar inte toppklass men absolut över medel. De färger som mest slår mig med häpnad är de metallic (speciellt Believer) som ger enormt fin intensitet och det krävs inte mycket produkt. Så mjuka och krämiga!


Fighter, Believer, Dreamer, Achiever, Leader


Thinker, Doer, Explorer, Seeker, Lover

Nedre raden är den som är lite halvtam vid applicering, speciellt de brunbeiga. Med lite primer under eller med fuktad pensel tror jag dock att de funkar bättre.

Nu är paletten slut på nätet, och jag vet inte om den dyker upp igen, annars får du springa till närmsta KICKS-butik och spana. 199 riksdaler går den på, och jag rekommenderar varmt!

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar