Jane Iredale the Feature Story

Jane Iredale the Feature Story

Jane Iredale är ett varumärke förmodligen många känner igen vid namn men kanske inte har någon direkt relation till – ännu. Mineralmärket med USA som hemmaplan har dock letat sig in hos mig under senaste året och jag vet att fler och fler börjat få upp ögonen för produkterna. Märket jobbar uteslutande med hudvårdande mineraler. De senaste nyheterna från Jane Iredale är ett contour kit samt passande borstar, och nyheterna går under namnet the Feature Story. Här handlar det helt om att framhäva och forma sina ansiktsdrag. Spana in!

Jane Iredale the Feature Story

GreatShape Contour Kit, 585 kr
Kiten kommer i färgkombinationerna Warm och Cool, för att passa varm eller kall underton. I varje kit finns tre olika skuggor för att lätt kunna framhäva ansiktsdragen. I kiten finns en nyans för highlighter, en för rouge och en för shading. Formulan är skir och lättarbetad med milda färger, för ett naturligt resultat, men kan också byggas upp i intensitet. Förpackningen är lagom för handväskan och är perfekt att ta med sig, och dessa funkar absolut som ögonskuggor också vilket kan minimera antalet produkter i necessären.

Jane Iredale the Feature Story

Contour Brush, 495 kr
En platt borste med täta strån för kontrollerad applicering, perfekt för att använda vid t.ex. shading vid kindben eller käklinje. Borsten är av syntethår.

Blending/Contouring Brush, 460 kr
Een lite yvigare vinklad borste med täta strån, som lämpar sig bra till bronzer, highlight och rouge. Borsten är av syntethår.

Du hittar alla produkter och lista över återförsäljare hos janeiredale.se.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar