Inte en True Perfection för mig


I senaste Glossybox fanns Oriflames True Perfection Exfoliating Renewal Mask. Jag hoppades enormt mycket på att denna skulle bli en produkt att lita på under denna kalla period då min hy är torr som fnöske. Så blev det inte.

Gelen är transparent och lättapplicerad, och det var det. Första gången kändes inget speciellt under de tio minuter masken var på, men sen hände något. Efter att jag tvättade av masken kändes huden aningen återfuktad men samtidigt stram och började svida – inte ok! Blev otroligt förvånad då Oriflame brukar ha skonsamma produkter… Trots återfuktning så kändes inte huden helt bra resten av dygnets timmar. Testen av produkten därefter har inte varit fullt lika hemska men, nej, denna är inte alls något för mig. Kanske är jag överkänslig mot något i produkten? Trist hur som helst!

Lämna ett svar