Grown Alchemist lanseras i Sverige

Grown Alchemist tubes

Grown Alchemist, ekologisk hud och hårvård från Australien, lanseras nu i Sverige.

Märket ser på hudvård – utan kompromisser; alla produkter är ekologiskt producerade och helt organiska för att verkliga resultat ska nås utan tillsatta skadliga kemikalier. Bakom Grown Alchemist står ett professionellt team av kosmetiska kemister baserade i London, Paris och Australien.

Märket är prisbelönt, med intelligent hudvård byggd på en stor förståelse för hudens fysiologi och kroppens biologi – ända ner till de enskilda cellernas funktion och den kemiska påverkan av yttre faktorer på kroppen och huden – till exempel från föroreningar, kosten och andra livsstilsfaktorer. De enskilda produkterna är utformade för att spela en av följande roller i ansiktsvården:

  1. Rengör. Skonsam rengöring är grunden för en sund, strålande hud. Grown Alchemist erbjuder ett system baserat på dubbel-rengöring.
  2. Detox. Huden detoxas för att göra det möjligt för cellerna att regenerera samt förebygga och korrigera oxidativ cellskada. Ett steg som är viktigt för cellernas hälsa och hudens funktion.
  3. Aktivering. Det är i detta steg som potenta naturliga ingredienser såsom antioxidanter och cellkommunicerande molekyler sätts i spel för att ge huden exakt vad som krävs för att se så bra ut som möjligt. Grown Alchemist använder de mest utsökta och mest innovativa naturliga age-repair tillgångar som återställer hudens elasticitet och lyster.

Totalt 22 olika produkter för vård av ansiktet, 17 kroppsvårdsprodukter och 4 hårprodukter finns i utbudet, och passar både kvinnor och män. Märket säljs i exklusiva varuhus och specialbutiker världen över – till exempel på Colette i Paris och SpaceNK i London. I Sverige hittar du Grown Alchemist på NK samt Artilleriet (Gbg).

Lämna ett svar