Grazette Crush Power Schampoo & Conditioner

I ett gäng veckor har dessa två varit mitt hårs närmsta vänner, och frågan är om det varit en fin vänskap eller om det kanske bara varit en ytlig bekantskap som snart kommer glömmas bort. Låt oss kika närmre på Crush Power Schampoo och Conditioner från Grazette of Sweden.

Schampoot och balsamet ska verka uppbyggande och ge ett fylligt och tjockt hår fullt av självförtroende enligt produktinfo. Bio-intelligent keratin ska hjälpa till att reparera skadat hår och grape seed complex är en färgbevarande och UV-skyddande aktiv ingrediens med en naturlig mix av antioxidanter. I balsamet hittas också jojobaolja med E-vitamin och omega/fettsyror som ska ge lyster samt balansera hårbotten.

Till en början visste inte riktigt mitt hår vad det skulle tycka, det kändes lite halvsträvt och jag fattade inte riktigt. Men, efter ett gäng tvättar så hände något och jag märkte hur mitt hår kändes friskare och helt välkomnat sina nya vänner. För, ibland tar det ett gäng tvättar innan håret vant sig vid nya produkter. Nu kan jag gå flera dagar utan att känna att mitt hår är sådär måste-tvätta-håret-fett som det snabbt kunnat bli tidigare över bara en dag. Med hjälp av lite torrschampoo så tvättar jag därför inte håret lika ofta och det känns mer naturligt livfullt. Tjockare? Nja, inte direkt men det känns ändå fylligare och det är lättare att få till lite volym i håret. Nu är snart flaskorna tomma, och vi kommer skiljas åt som goda vänner, och enda bristen i vår vänskap är det så väääldigt lilla locket som en knappt får upp och helst inte vill riskera sina naglar för. I de större flaskorna på 1000 ml så är det istället en pump, och det är ju bra.

Schampoot kostar 200 kr för 250 ml och balsamet 213 kr för samma storlek. Priserna är från Lyko.se där de finns online, i övrigt finns de på salonger.

*Pressprov

Lämna ett svar