Glossybox September 2015

Så, nu har jag hämtat senaste Glossyboxen. Är nöjd, absolut! Den produkt som åker ned i väskan direkt är… Ja, det får ni reda på strax.

ORIFLAME True perfection exfoliating-renewal mask
Från det svenska forskningsbaserade varumärket Oriflame kommer denna milda och exfolierande gelmask. Den lämnar din hud mjukare, lenare och mer strålande efter endast 10 minuter. Innehåller enzymer från granatäpple.

BENEFIT COSMETICS Roller Lash Mascara
Denna hyllade mascara från ett av våra favoritmärken har specialutformad borste som böjer separerar och lyfter dina fransar till en helt ny nivå och gör dig redo för en kväll i rampljuset!

GLAM OF SWEDEN Caviar pearls
Från detta nya svenska varumärke får du vackra caviarpärlor i olika färgglada nyanser att dekorera naglarna med. Sätt enkelt och effektfullt extra färg på hösten.

NAKED LIPS Organic Tinted Lip Balm, Plush Red
Detta bästsäljande läppbalsam finns nu i en mer pigmenterad ton, perfekt för en snygg höstlook. Ekologisk aloe Vera, bivax och kokosolja ger dig både mjuka och vackra läppar.

MAKE UP STORE Microshadow
Högpigmenterad ögonskugga som ger en mycket intensiv och klar färg. Skuggan är absolut högsta kvalitet och du får en ögonmakeup som sitter hela dagen.

Och vilken produkt blev jag direkt kär i? Läppbalsamet såklart, dels för att jag inte kan få nog av denna typ av produkt och sen är färgen helt fab!
//September’s Glossybox is really good and the lip balm just jumped into my bag:)

Lämna ett svar