Glossybox maj 2016

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

Glossybox maj 2016 anlände igår, och jag slet upp kartongen på en gång. Skulle detta bli en bra månad? Ni som läser mina inlägg vet att jag varit skeptisk. Designen på boxen är den vanliga tråkiga, och jag undrar fortfarande hur svårt det ska vara att göra något så enkelt som att hotta upp boxen? Förmodligen supersvårt. Månadens tema är hur som Wing it vilket uppenbarligen står för självsäkerhet, livsglädje och positivitet. ”Det kan också återspegla sommarens alla händelser som du kanske inte riktigt har planerat för utan istället bara får ta som de kommer”. Snyggt att gardera sig för vad temat står för, snyggt, verkligen… Skepsisen växer, för det där med att följa sitt tema är inte Glossybox så himla duktiga på i majoritet, och vad gör dem? Garderar sig med en lite flummig förklaring.

Fröken skeptisk fick hur som ett gäng produkter.

Glossybox maj 2016 02

Studio 10 Brow Lift Perfecting Liner (260 kr/st)
Definiera, forma och rama in ansiktet med brynfixaren från Studio 10! Den krämiga dubbeländade pennan har på ena sidan en universell nyans och på den andra sidan en ljusreflekterande highlighter som ger dina bryn ett lyft.

Glam of Sweden Lösögonfransar (39 kr/st)
Ge dina fransar en riktig wow-effekt med lösögonfransar från Glam of Sweden! Måtta fransen mot ditt öga och klipp vid behov i ytterkant. Applicera lim på kanten, vänta 30 sekunder och fäst så nära dina egna fransar som möjligt.

Trind Nail Repair Natural (139 kr/9 ml)
Effektiv nagelstärkare som skapar en perfekt balans mellan keratin och fukt. Applicera ett tunt lager dagligen och ta varje gång bort föregående lager med en mild remover. Resultatet blir starka och flexibla naglar!

Rituals The Ritual of Sakura Showe Foam (90 kr/200 ml)
Kroppstvål med unik formula där gel förvandlas till ett härligt löddrande skum när den kommer I kontakt med vatten och lämnar huden silkeslen. Innehåller vårdande rismjölk och har en mild, söt doft av körsbärsblom.

RFSU Easy Shave Gel + Cooling Balm (150 kr/55 ml + 59 kr/40 ml)
Produkter för en skönare rakning utan irritation och röda prickar. Mjukgörande Easy Shave Gel har en glideffekt och är transparent så att du ser var du rakar dig. Applicera Cooling Balm after shave gel efteråt för att återställa huden.

Glossybox maj 2016 01

Nöjd? Mjodå, det var ju ett ganska brett spektra på produkttyper och känner absolut att det är produkter jag kan tänka mig att testa, och kanske rentav använda – som produkterna från Rituals och Trind, även RFSU.

Men. Jag fattar verkligen inte det här med temat… Självsäkerhet – släng in ett knalligt läppstift. Livsglädje – in med en badolja. Positivitet – färgglatt nagellack. Så, kan vi gå vidare nu och hoppas på att nästa månad är en fullpott i produkt, design och tema? Jag är skeptisk.

2 svar

Lämna ett svar