Glossybox juni 2016

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

Glossybox juni 2016 001Jaha, då var juniboxen från Glossybox här och det är den roligaste boxen – designmässigt sett – på länge. Glossy Mag pryds av Linda Hallberg som också är ansiktet utåt för månadens box som är inspirerad av och har temat Pink Planet. Temats utgångspunkt är från en sann historia om en rosa planet som NASA upptäckte år 2013 som utmanar tidigare vetenskap om hur planeter skapas. Kontentan, dags att ta ut svängarna och våga tänka utanför boxen – och vara kreativ. Så, med den infon så förväntar jag mig starka färger, krämiga produkter och något galet. Under locket  börjar det bra, med roligare färger.

Glossybox juni 2016 002

Och så över till innehållet…

The Beauty Crop PBJ Smoothie Stick
Färgstark läppstiftspenna som vårdar och återfuktar läpparna. The Beauty Crops produkter baseras på naturliga ingredienser och PBJ Smoothie Stick innehåller bland annat mandelsmör och gojibär, fulla med antioxidanter.

Icona Milano Emotion Allowed – Volume Waterproof Mascara
Intensiv, svart mascara som tillåter alla känslor. Den vattenfasta formulan passar utmärkt i sommar och klarar såväl bad som hög luftfuktighet. Applicera med sicksackrörelser för maxad volym. Inte tillräckligt? Ta på ett lager till!

Elizabeth Mott Thank Me Later Eyeshadow Primer
Silkeslen primer som ger dina ögonskuggor mer intensitet och förlänger hållbarheten för din ögonmakeup. Du slipper dessutom veck på ögonlocken. Det räcker med en klick lika stor som en ärta för båda ögonlocken.

Glam of Sweden Matte Top Coat
Fixa trendiga naglar med detta snabbtorkande topplack som appliceras ovanpå ditt favoritlack för en matt finish. Lätt och roligt att använda för att skapa nail art. Testa att måla halva nageln för en diskret men cool look.

Ninni – Created By You My night Lemon and Rosemary, Night Cream
Nya hudvårdsmärket NINNI – created by you baseras på naturliga ingredienser. Nattkrämen My Night är full av vårdande antioxidanter, naturliga oljor, hyaluronsyra och peptider. Citron och rosmarin ger en extra boost.

Glossybox juni 2016 003

Jaha..? Wow? Nej. Alltså, jag kommer testa produkterna och förmodligen gilla flera av dem, men oj vad jag inte känner för att ta ut gränserna med detta innehåll. Så fail på tema igen enligt mig, och det är så jäkla trist. Jag tar mitt steg utanför boxen och säger därför upp min prenumeration. En till box kommer pga uppsägningstid, men sen vill jag inte mer.

Lämna ett svar