Glossybox juli 2016

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

Då var det för min del dags att säga hejdå till Glossybox på obestämd tid, och har nu fått hem min sista – Glossybox juli 2016. Temat lyder Travel ON och ska vara anpassat till sommaren och alla resor som görs under denna period. Schysst tema, men hade gärna sett det temat en månad tidigare för nu sneglar jag och många andra mot hösten. Dags att spana på innehållet.

Rodial Smokey Eye Pen
Geléliknande eyelinerpenna som med sin mjuka konsistens gör det lätt att jobba fram den perfekt sotade ögonlooken. Måla en linje nära fransraden och tona sedan ut med hjälp av en pensel eller tops.

De Bruyere After Sun Lotion Monoï
Den söta och lilla förpackningen gör det enkelt för dig att packa med De Bruyere’s After Sun. Använd den om du råkat få lite för mycket färg på näsan. E-vitamin hjälper till att skydda huden så att den hinner återhämta sig.

Elizabeth Mott Sherbet Cleanser
Härlig rengöringsbalsam som funkar som en makeupremoval. Nästan smälter mot huden när du tar bort dagens smink, skölj med varmt vatten och använd sedan en ansiktsrengöring för att rengöra huden ordentligt.

Nomnom Hair Rings
Telefonsladdsliknande snoddar som håller håret på plats utan att lämna märken och låter håret falla mer naturligt. Töjer den sig efter flitig användning så är det bara att lägga den i varmt vatten för att återfå sin ursprungliga form.

ICA i samarbete med Apotek Hjärtat Vätskeersättning
Brustabletter som hjälper till att återställa kroppens vätske- och saltbalans, extra viltigt nu under sommaren. En brustablett löses i 120 ml vatten (ett halvt dricksglas). Vänta ca 4 minuter så att brustabletten är helt upplöst.

Innehållet har enligt mig inte jättemycket med temat att göra (som vanligt) utan är ganska random prylar. After sun och vätskeersättning känns ju sommar, resten inte alls. Eyelinern känns dock som en klar vinnare hos mig och har därför redan flyttat vidare i min sminkväska, övrigt vet jag inte riktigt om jag har någon större användning av. Kanske återvänder jag en vacker dag till denna prenumerationstjänst från Glossybox, vi får se…

Lämna ett svar