Glossier – snart i en postlåda nära dig

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Hänger du på Instagram så har du förmodligen inte missat det åh-så-hypade skönhetsmärket Glossier. En framgångssaga som delvis ridit på SoMe-vågen av att synas i rätt flöden hos rätt personer och därav skapat sig ett namn som varit på mångas läppar. Att inflika är också att märket har sitt urpsrung i online-magasinet Into The Gloss, och grundaren Emily Weiss är ett känt namn för de som en gång följde The Hills. So so.

Hittills har Glossier gått att få tag på fysiskt i New York, eller genom att bo i ett av de få länder de skeppat till. Ebay har också varit ett alternativ men med en lite mindre glad plånbok som följd. Så, du förstår att det skapats någon form av hysteri samt att Glossier jobbat bra på att vara exklusiva i och med att det varit lagom svårt att få tag i utanför USA. Som tur är så kommer Sverige inom kort få sälla sig till skaran som Glossier skeppar till. Om en månad eller två så öppnar jag plånboken och går fullkomligt bananas, och nedan är redan sådant jag tänkt klicka hem. Jag är absolut såld på hela formspråket, på den bild de byggt upp. För att inte tala om alla snygga bilder som produkterna florerat i på Instagram. Copy+Paste here I come.

foton: glossier.com

Här får du 10% på ditt första köp hos Glossier. Glöm inte att välja Sverige som land längst upp till höger alt. längst ned på sidan, så ser du direkt alla priser i SEK.

Lämna ett svar