ghd Ultimate Brush Set

Jag har tidigare inte lagt så mycket tid på att se över vad jag använt i kam- och borstväg till håret. Hur mycket kan det göra, tänkte jag nog, eller så tänkte jag inte alls. Aldrig drog jag någon parallell med att crappy penslar till fantastiskt smink brukar sluta i kaos. Självklart gäller samma med hårvård. Poletten kan ha trillat ner efter att jag bytte ut hela arsenalen här hemma till ett Ultimate Brush Set från ghd vilket mitt hår uppskattat enormt. Kitet är från deras koppriga julkollektion som levererades i en limiterad större necessär, men innehåller några av deras mest säljande borstar från ordinarie sortiment.

Ceramic vented radial brush size 3 (279 kr)
Paddle brush (299 kr)
Tail comb (129 kr)
Sectioning clips x2 (säljs ej separat?)

Rundborsten är helt klart min favorit, som är lätt att handskas med och gör det enkelt att få till volym vid föning. Kan absolut tänka mig att köpa en till, men i storleken mindre för att variera. Även paddle brush är fantastisk, i både vått och torrt. Kammen likaså, speciellt då jag i majoritet har mittbena samt ibland önskar tupera vissa sektioner. Det bästa med dessa tre är att jag inte känner av något statiskt i håret vid använding oavsett om håret är precis nytvättat eller smutsigt. Clipsen är de jag inte använt särskilt mycket men är perfekta vid mer noggrann styling då håret ska sektioneras. Att kamma/borsta har helt klart blivit roligare och känns mycket snällare för hårets kvalitet.

Kitet finns fortfarande kvar hos ett gäng återförsäljare och går då på 799 kr. Köper du bara borstarna och kammen blir priset typ detsamma, och ja, med eller utan clips och necessär är de ändå värda varenda krona.

Tänk på att rengöra dina borstar och kammar emellanåt både från hår som fastnat och från orenheter. Smuts och produktrester följer såklart med vilket snabbt leder till att ditt nytvättade hår t.ex blir fett fortare.

*Pressprov

Lämna ett svar