Förläng sommaren med ACO


Jag har under en tid använt Sun Kissed Self-tanning face cream från ACO för att förlänga min solkyssta hy i fejan.

Vad gör den? Detta är en ansiktsprodukt som succesivt bygger upp en fräsch solbrun hud.

Hur gör den? Dihydroxyacetone bildar tillsammans med aminosyror i hudens yttersta lager en fejkad bränna, kort och gott.

Funkar den? Absolut! Jag har inte heller blivit det minsta flammig och är helt utan synliga kanter. Vanligen så applicerar jag på kvällstid för att ha ett färdigt resultat på morgonen, och det är för mig perfekt, och jag älskar verkligen hur lätt solkysst det blir av bara en applicering. Självklart är det bara att fortsätta applicera dag efter dag för att få ett tydligare resultat, annars funkar det för mig var tredje-fjärde dag för att hålla det fräscht nog.

För att ni ska se på bästa sätt hur en applicering verkar så drog jag ett streck på underarmen igår kväll.

Fräscht tycker jag och så himla lätt att bara smörja in. Tummen upp från mig, och nu vill jag testa mer skönhetsprodukter från ACO!

Lämna ett svar