Foreo LUNA play

*Inlägget innehåller affiliatelänkar.*

Jag har varit galet nyfiken på Foreo LUNA-serien men inte vetat om det skulle vara något för mig. Tänk då att få introduceras med en Foreo LUNA play som är en minivariant och håller i upp till 100 användningar. Produkten är liten och lätt att ha med i sminkväskan på resor, och finns i sju fina färger efter tycke och smak. Själva användningen är superenkel där rengöring appliceras i ansiktet och därefter tas en blötlagd LUNA play i rengöringsläge och används i cirkulära rörelser i ansiktet – ca 1 min. Efter så sköljs ansiktet av och avslutar med återfuktning.

Foreo LUNA play

Själv aktiveringen av LUNA play sätter igång upp till 8000 pulseringar per minut för en djup och effektiv rengöring.

Pulserandet känns såklart vid användning men är aldrig obehagligt då silikonknopparna är mjuka. Knopparna är indelade i två zoner där de tunnare är för känslig/normal hud och större områden så som kinder, medan de större knopparna längst upp används för djuprengöring av t.ex. t-zonen. Att den är gjord av silikon är också väldigt hygieniskt och förhindrat bakteriebildning.

Foreo LUNA play
play tillsammans med dag- och nattrengöring från Foreo. Självklart kan en använda sin vanliga rengöring tillsammans med sin LUNA play.

Jag gillar den här, och rengöring känns än mer roligt och jag tycker att huden känns mycket mer följsam och väldigt mycket mer rengjord än vanligt. Big like! Kostar 299 kr vilket känns överkomligt för att sedan veta mer säkert om det är värt att investera i en Foreo LUNA mini 2 (1295 kr), Foreo LUNA Go (995 kr) eller en Foreo LUNA 2 (1795 kr). Jag har redan ögonen på en Foreo LUNA 2.

Du hittar mer info om övriga Foreo LUNA samt kan köpa dem direkt hos Eleven.

*Pressprov

Lämna ett svar