Exit haircare

För ett tag sedan fick jag hem produkter från Exit haircare, och var så himla nyfiken på vad dessa kunde göra för mig med mitt platta och forfarande lite slitna hår. Vad är det jag fått hem?

Arganoil Schampoo
Ett milt rengörande och färgbevarande schampoo som ska återbygga torrt och skadat hår – med hjälp av arganolja, utan att tynga ner. Formulan ska vara vårdande och varsamt rengöra håret och samtidigt vara skonsam med färgpigment. 

185 kr/400 ml

Arganoil Balsam
Ett, enligt info, utredande och färgbevarande balsam som likaså återbygger torrt och skadat hår med arganolja. Passar främst de hår som försvagats eller skadats av färg, Kemisk behandling eller värmestyling. Formulan ska vara rik på återbygga se och vårdande ämnen för att återuppliva håret. 

195 kr/400 ml

Arganoil of Morocco Hårinpackning
En behandling rik på arganolja och macadamia, som återfuktar, tränger djupt in i håret och återbygger dess styrka och spänstighet.

215 kr/200 ml

Produkterna finns på exitstore.se och diverse frisörsalonger.

Jag är i majoritet jättenöjd med dessa produkter, dels för att jag tycker att doften känns frisörigt fräsch (lyxig känsla) men också för att det gett både volym och vård. Mina slitna toppar är inte lika påtagliga och håret känns luftigt och underbart mjukt efter tvätt. Extra mysigt är det efter att jag också använt inpackning. Sedan har respektive produkt ett humant pris och kommer i rejäla förpackningar. Minus? Ja, tyvärr så är mitt hår lite känsligt efter blekning mot oljor, och jag har kännt av en mer påtaglig gul nyans i håret efter att jag började med dessa. Så, nu behöver jag ett bra silverschampoo att komplettera med. Tips?

*Pressprov

Lämna ett svar