Ett inlägg om inlägg


Jag gillar inte ursäkter, ni får fakta. Har känt mig lite stressad på senaste och värdesatt alla lugna stunder med att bara vara – därav en del pausdagar från bloggande. Tänker inte skylla på något utan det är prioriteringar och jag förutsätter att ni har förståelse för det. Right? Nåväl, med lite lugn och mer energi så har jag en massa att visa er men vill såklart att ni ska få vara med och önska inlägg. Vad för typ av produkter vill ni läsa om härnäst? Och bortsett från produkter, vad vill ni läsa om? Kanske veta mer om mig eller veta vilka favoritprodukter jag har? Önska, ställ frågor… Påverka!

Jag bjuder så länge på en look från ett par dagar sen.

BAS/BASE
L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation – 01
Yves Rocher Velvety Loose Powder – 02 Transparence Beige
Anastasia Beverly Hills Contour kit – Light to Medium
Makiash Blush – Soft Pink
Make Up Store Moon Shadow – Peach

BRYN/BROWS
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Medium Brown

ÖGON/EYES
Anastasia Beverly Hills – Self Made Palette
Makiash Mascara Volume & Length – Black

LÄPPAR/LIPS
IsaDora Soft Touch Lipstick – Nougatine

2 svar

Lämna ett svar