Esse Probiotic Skincare Trial Pack Dry Skin

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Semestern är inte över för mig och reseförpackningar är bland det bästa jag vet under tider som dessa. Tidigare har jag tipsat om resekitet från Exuviance, och självklart finns det fler kit att spana in. Esse Probiotic Skincare är ett märke vars ena rengöring är fantastisk, men sedan har jag inte testat så mycket mer. Då är rese-/testkit superbt för att också introduceras till nya härliga produkter.

Produkterna i kiten från Esse kommer i en mindre plåtlåda, vilket kanske inte alltid är helt praktiskt men känns retrolyxigt. Inuti finns sex styck förpackningar som räcker till ca två veckors användning. Mitt kit är för torr hud, vilket passar väldigt bra då jag i majoritet är en torris även om jag också kan använda produkter för blandhy. I perioder behöver jag produkter för känslig hud. Jaja, du fattar, både easy to please och inte alls.

Esse är för övrigt ett väldigt spännande märke, men mer om det en annan gång. Du som är nyfiken är en sökning bort.

Dry Skin-kitet innehåller:
Gel Cleanser, 10 ml
Cream Cleanser, 10 ml
Microderm Exfoliator, 10 ml
Cream Mask, 10 ml
Rich Moisturiser, 5 ml
Ultra Moisturiser, 5 ml

Spana in Esse på Hudoteket där detta kit också finns för andra hudtyper, så det passar just för dig. 259 kr kostar ett kit och detta får absolut följa med på nästa resa.

Hur tänker du kring hudvård då du är på resande fot?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar