Dr Temt Combinal Contour Lift Eye Patches

Runt jul och nyår så är det inte bara festligheter utan handlar också mycket om återhämtning. Otippat att inlägget handlar om en mask? Inte alls. Jag fick hem Dr Temts ögonpads Combinal Contour Lift Eye Patches för ett tag sedan.

Det här är gelpads som kommer i 8 par, fyllda med göttiga ingredienser. De appliceras under vardera öga och ska verka i 15 minuter. Ett komplex av peptider och vitaminer ska bland annat ge huden ett klarare utseende samt fastare hud. Reducering av mörka ringar utlovas också.

Jag fick knappt ha denna förpackning för mig själv efter att min far testade då han var på besök. Lång historia kort – han hade varit snustorr under ögonpartiet och bad om min hjälp då inget han testat hade funkat. Jag kom direkt att tänka på padsen. Magi hände och han blev hooked och tänkte visst ta med resterande pads hem. De var absolut värda att försvara för jag gillar dem starkt! För mig blir resultatet att ögonpartiet känns klarare, återfuktat, mindre puffigt och döljer allt vad sena nätter heter. Amen!

595 kr kostar ett paket och jag tycker absolut att de är värda sina kronor! Du hittar dem hos Acasiashop.com.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar