Deciem – nu i Sverige

Okej, kan vi alla bara enas om att Sverige har bästa Black Friday genom att kanadensiska Deciem, THE abnormal beauty company, landat i Sverige! Strunta i alla % på webshopparna och hurra över att skönhetsfabriken Deciem öppnat sin första disk på Åhlens City Sthlm. Först ut är märket Niod. Under 2018 kommer lillasystern the Ordinary att landa i Sverige likaså, såååå kul och efterlängtat med båda två.

Jag och 20 kollegor från blogg/press bänkade oss tidigt med en frukost i svart! Presentation om varumärket Niod (Non-Invasive Options in Dermal Sience), och vi fick även klämma och känna på produkterna. Minst lika roligt med denna lansering är också att ambassadör i Sverige och diskansvarig Sthlm är underbara Dominika. Inom kort kommer även Gbg få sin egna disk.

Det grymma med Niod är att alla produkter riktar sig till alla hudtyper, men kan såklart ge olika resultat beroende på utgångsläge och vilka produkter som kombineras. Jag har redan hittat några produkter som jag tror kommer funka toppen för mig, och inte bara för att de är bland de snyggaste förpackningarna ever.

Med mig hem har jag också fått ett gäng produkter som jag tänker kika närmre på inom kort och återkommer med mer info och utlåtande. Jag är SÅ pepp på detta! Och gissa om det känns extra kul att få vara först i världen med att få testa nya Copper Amino Isolate Serum 2:1 (ovan bild är på nuvarande som nu byts ut i sortimentet). Det flögs in från Kanada speciellt till lanseringen.

Är du lika pepp som mig?

Ett svar

Lämna ett svar