Dear Santa pt.1

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Det börjar närma sig jul och jag är inte sen med att skapa önskelistor. Ofta bygger jag dem i outfits, men med starka enskilda kandidater som också passar min övriga garderob eller skönhetsrutin (om jag inte får allt, haha).

Som vanligt så fokar jag mest på statement-accessoarer. När jag rannsakar mina egna köp så är det just accessoarerna som jag lägger mest pengar och kärlek på, för de kan användas dag efter dag efter dag utan att kännas tråkiga då klädesplaggen alltid är olika. Som nedan, då blir outfiten en helt annan om den åh-så-fina-klänningen byts ut mot en kostym. Det betyder inte att jag inte lägger kärlek på plaggen, för det gör jag, men jag kan lättare lägga några fler guldpengar på en väska för jag vet att ppa (pris per användning) i längden kommer bli lägre. Såvida det inte var ett felköp, och de försöker jag hålla mig borta från, därav är också önskelistor underbara – för att minimera risken att tjocka släkten gör fel.

Vad står på din lista?

Lämna ett svar