Daisy Beauty Expo 2019

Skönhetsåret kan inte börja på bättre sätt än med Daisy Beauty Expo. Det är som en stor pressträff där inbjuden press och influencers får träffa varumärken samt lyssna till föreläsningar. Förutom att få klämma och känna på mängder av produkter och framförallt nyheter så är det fantastiskt att få träffa alla sina fellow beautynördar. I år var jag uppenbarligen väldigt sparsmakad till att fota, vilket jag dock ser som ett bra tecken – att jag istället tagit mig tid att vara i nuet.

Lördagen, som är själva utställardagen, bjöd på hemskt många nyheter i alla former av skönhetskategorier. Både nya på marknaden men också en del helt nya för mig. Många av dessa kommer jag presentera närmre framöver efter att jag testat dem. Mest nyfiken är jag på nya sheet masken från Acasia (vars tidigare masker tagit mig med storm), ny serie från Lumene, locktång från Philips, nya produkter från IDUN… och allt annat! Allt kändes så spännande och jag längtar efter att få dela med mig.

Förutom att botanisera bland nyheter så fick jag blanda eget schampo hos davines, doftsätta en tvål hos [comfort zone] och håret fixades hos ghd (så nöjd!). Det fanns också möjlighet att få ansiktsbehandling hos Dermalogica eller varför inte naglar och fransar fixade hos Depend där man också kunde man få blanda till sin egna nagellacksfärg.

Jag är så oerhört tacksam över att få vara del av denna skönhetsvärld. All kärlek bland både press, influencers och utställare. Utan Daisy Beauty, Kicki och Sam tror jag inte att värmen hade varit i närheten av vad den är idag. You rock! Jag längtar redan till nästa år…

Lämna ett svar