Daisy Beauty Awards – juryuppdrag


Jag har den stora äran att vara med i juryn för Daisy Beauty Awards, i kategorin Årets bästa läppis. Snacka om lycka då läpprodukter ligger mig varmt om hjärtat! I kategorin finns det utrymme för läppstift, läppglans, läppserum etc. som lanserats under 2016, och jag tillsammans med fyra andra skönhetsbloggare ska med våra samlade poäng kora vinnaren utav fem nominerade.

Vilka är då nominerade? Observera att det är produkten i sig som bedöms, oavsett färg.

MAC Liptensity Lipstick

Verso Lip serum

Urban Decay Vice Lipstick

Maybelline Vivid Matte Liquid

Giorgio Armani Lip Magnet

Det är en hård kamp vill jag säga, och jäklar vad svårt det kan vara att rangordna… och tänk vad nyfiken jag är på hur mina övriga jurykamrater tänker och tycker. Under tidigt 2017 kommer resultaten, tillsammans med övriga kategorier. Stay tuned…

Vilken produkt tror du vinner årets läppis?

Ett svar

Lämna ett svar