Daisy Beauty Awards 2017


Igår var jag på gala, vilken var F A N T A S T I S K ! Skönhetsmagasinet Daisy Beauty som under ett gäng år korat skönhetsfavoriter i flera kategorier drog nu till med en gala! 12 kategorier där en vinnare i varje nu skulle koras. I varje kategori har det varit fem produkter som tampats om förstaplatsen och varje kategori har haft sin jurygrupp på fem personer. Många produkter och många jurydeltagare. Att själv ha suttit i juryn i år, för årets läppis, gjorde allt ännu lite mer spännande att nu få se vem som vann!


Rosa är mitt nya beroende, och rött läppstift är alltid rätt!

Jag mötte upp Tove på ett glas vin innan galan för att varva ner vilket jag verkligen behövde. På riktigt, gårdagens galaprepp gick verkligen emot mig med havererade naglar flera gånger om, tappad sminkväska, outfit som kändes fel och fick tänka om helt och sen skoskav direkt utanför dörren. Att jag ens kom iväg… 

Väl på Norra Latin hängde vi av oss kapporna, mötte upp Emma och sen var det bubbel. Sedan ringde det in och det var dags att sätta sig för prisutdelning. Flera kända ansikten inom skönhetsvärlden var prisutdelare och Rachel Mohlin var konfrencier. Det var både tippade och otippade vinnare, och det var mycket jubel och bra stämning i lokalen. Efter sittningen var det mingelbuffé (godaste på länge) och sedan var det ett gäng aktiviteter i lokalerna förutom att mingla med alla härliga gäster.​ Det fanns sockervadd, spådam, tävlingar, filmrum, lyckohjul att spela på och jag med min vanliga tur vann andrapris på Åhlens hjul. Massa fina produkter!


Alla prisutdelare och vinnare.


Härliga Rachel Mohlin!


THE Kicki Norman!

Vilken kväll! Nu känns det så självklart med en gala, och självklart är det Daisy Beauty som kan och vill genomföra – med bravur som alltid! Tack Kicki, Sam, Krizz och Jasmine! Får jag önska något så är det att Daisy Beuaty Awards blir gala även nästa år, och året efter det osv.

Hur det gick i årets läppis? Verso Lip Serum tog hem priset. Hur jag röstade, och varför kommer i separat inlägg framöver. Hur det gick i övriga kategorier kan ni läsa i nya Daisy Beauty Magazine.

Puss!

Ett svar

Lämna ett svar