CLARINS Beauty Flash Balm

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

CLARINS BFB

Jag fick ju hem en väldans massa fina CLARINS-produkter i min STYLEBY Beautybox, och då bland annat Beauty Flash Balm. På Eleven beskrivs produkten enligt nedan.

Beauty Flash Balm från CLARINS är ett exceptionellt ”skönhetslyft” som eliminerar alla tecken på trötthet och ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Beauty Flash Balm ger ett långvarigt, otroligt vackert makeup-resultat. Idealisk om du har en lång arbetsdag framför dig eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen.

Beauty Flash Balm innehåller trollhassel och olivextrakt som har en uppstramande effekt, ger lyster samtidigt som algextrakt agerar vitaliserande. Bisabolol är lugnande och mjukgörande samtidigt som risstärkelse renar huden.

Denna kan enligt beskrivning användas både morgon och och kväll, efter noggrann rengöring i ett tunt lager på ansikte, hals och ögonkontur. Efter det ska en omedelbart applicera makeup.

Under första dagen kände jag mig så läskigt glansig i hela fejan efter bara ett par timmar och det var inte det minsta bekvämt. Dagen efter så applicerade jag ett ultratunt lager och drog även ner på min foundation. Resultatet blev bättre, inte alls lika glansig men ändå inte helt bra. Efter detta har jag enbart testat utan att använda foundation och istället pudrat en aning vid de mest kritiska områden (näsa och panna). Den kombinationen blev otroligt mycket bättre, men dessvärre så sjönk produkten i mina ögon när jag inte kan integrera den i min vanliga rutin, men den kommer vara perfekt som en extra boost nu till sommaren. Den ska enligt beskrivning också kunna användas som ansiktsmask, i ett tjockare lager, vilket kanske funkar bättre för mig.

Jag ger denna produkt 3/5. Det är en produkt i stilren förpackning som känns fräsch och piggar upp, men dessvärre funkade den inte hela vägen på mig.

Lämna ett svar