Brilliant Brown

Okej, kan vi prata hårfärg en liten stund..? 

Jag borde hålla mig till det som jag vet funkar (läs här) men jag var tvungen att köpa färg och det var dåligt utbud. Det fick bli Schwarzkopfs Million Color som (citerat märkets hemsida) ”med miljoner färgpigment och aprikosolja för ett vackert glänsande hår. Hårfärgen innehåller miljonfinfödelade rena strålande färgpigment som tränger in i varje hårstrå och ger håret en överlägsen och hållbar färgintensitet”.   Ja, det var jättefin färg i flaskan och jag såg fram emot att få Brilliant Brown (nyansen jag valde) utväxt men det där med Brown uteblev. Min mörkblonda utväxt blev bara brilliant gul! Jag kan ändå tycka att det borde blivit en skymt av brunt… men icke! 

Jag fann två plus med denna vilket är att efterbehandlingen som följde med luktade gott och att färgen som hamnade i panna (och gud vet var) släppte under duschen. Alltså inga fula fläckar, men det kanske säger en del i hur bra den fäste på mig. 

Jag går tillbaka till min favorit Feria från L’oreal och hoppas att den nu gula utväxten mjuknar till i ton tills nästa färgning. 

// Never ever change from a brand you like. Tried out Million color which didn’t turned out well. I’ll never cheat on L’oreal’s Feria ever again.

Ett svar

Lämna ett svar