Björn Axén Repair Shampoo & Conditioner

När jag fick hem Repair Shampoo och Repair Conditioner från Björn Axén tänkte jag ”att jag med mitt torra hår inte testat dessa innan”. Och visst har jag testat dessa, men i kortare perioder med reseförpackningar. En omgång i ett stekhett Paris och en vecka vid Medelhavet. Vad jag mindes var att de levererade guld då, men hur funkar de under kallare temperaturer?

Produkterna lämpar sig för skadat eller väldigt torrt hår. Både schampo och balsam innhåller vårdande mineraler och proteiner från havet som ska vårda och bygga upp skadat hår. Båda innehåller också Sea Silk vilket är en fuktbevarande alg som ska vårda både hår som hårbotten.

Så, nu har jag testat i kallt klimat likaså med utgångspunkt att mitt hår inte gillar kylan och upplevs torrt precis som min hårbotten. I övrigt är mitt hår utan färg, blekning eller annan behandling. Produkterna är skonsamma och bra, och har hållt min hårbotten snäll. Det jag dock upplever är att denna serie funkar bättre för mig i varmare klimat, rent fuktmässigt och vårdande sett. Inte att de inte presterar nu, men jag kände mer skillnad och att jag saknade produkterna efter mina resor. I sommar kommer jag investera i dessa igen, men nu kommer jag testa något helt annat.

Priset ligger på 125 kr för schampo och 135 kr för balsam. För reseförpackningar så ligger respektive produkt på 50 kr.

Upplever du att produkter levererar olika i olika klimat?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar