Björn Axén Dry Shampoo Soft Touch

Nyligen lanserade Björn Axén lite nytt, bland annat Dry Schampoo Soft Touch. Detta är ett superlätt torrschampoo som ska göra att håret känns rent och fylligt men fortfarande mjukt. Ska passa ypperligt för den som inte vill känna för mycket av produkten i sitt hår.

Alla tidigare favoriter bland torrschampoon kommer just från Björn Axén så jag är inte jätteöverraskad att detta också föll mig i smaken. Jag har varit väldigt lugn med produkter i håret på senaste och älskar därför hur denna inte känns – alls, på ett bra sätt. Många torrschampoon lämnar en sträv och matt finish som ofta kan vara bra för styling, men denna lämnar bara håret fräscht och lätt vilket jag just nu uppskattar väldigt mycket.

Funkar bra i både rötter och längder, och denna har räddat en och annan bad hair day där jag helst vill gömma håret i en tofs.

Ogillar du känslan av produkter i håret, i jakt på ett torrschampoo som inte tynger ner eller tar bort hårets glans – ja, då vet du! 140 kr kostar det vilket är en bra peng för resultatet.

*Pressprov

Lämna ett svar