Benefit Dew the Hoola

För en tid sedan fick jag Benefit Dew the Hoola i en skönhetsbox och jublade lite – för även om jag typ aldrig använder bronzer så var jag galet nyfiken.

Det här är en flytande version av märkets storsäljande puder Hoola Matte Bronzer. Dew the Hoola trollar framsolkysst hy utan att se det minsta onaturlig ut. Formulan är lätt och bygger ingen täckning – vilket därför ger ett naturligt resultat. Funkar direkt på osminkat ansikte eller ovan foundation, och vill en inte använda i hela nyllet så kan den också användas som contouring.


Test på underarmen. Färgen i direkt solljus kontra indirekt dagsljus. Men ser den inte lite mörk ut? Lugn och fin.


Här utsmetad men valde att lämna en kant för att ni ska se skillnaden. Direkt efter fotot så smorde jag ut allt och såg inte ett spår av någon kant.

Dew the Hoola kan vara produkten som får mig att gilla bronzer på riktigt, för det går typ inte att misslyckas med denna.

Min produkt är i provformat, och ser också annorlunda ut. Vill du spana in the real deal så är Sephora alternativet och för 310 kr får du hem 30 ml produkt.

2 svar

Lämna ett svar