Att fylla tomrummen

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag är ganska nöjd över hur min garderob växt fram under de senaste två åren. Inte växt som i kvantitet utan snarare kvalitet. Att det rensats ut, kurerats och att jag efter många turer hittat ”mig själv” på något sätt i den tidigare eklektiska röran. Att mycket har blivit mindre betyder dock inte att det inte fylls på, för det gör det, men köpen är mer långsiktiga och genomtänkta. Köpet måste fylla ett existerande tomrum – inte fylla ett tomrum som skapas av spontana ha-begär, såvida det inte är stapelvaror i form av basics. Så, vad saknas på riktigt i min garderob?

Jag må vara sneaker head men saknar några lättare finskor som gärna får vara edgy, och jag kan inte sluta tänka på Suede Loafers från Saint Laurent – SÅ nära att de fick följa med hem från Paris i höstas. Kanske måste slå till, för nu har de marinerat länge nog i huvudet. Sedan är jag för alltid en sucker för svarta kavajer. Jag har två riktigt bra varav den enda börjar göra sitt och har slitits väl, och denna oversize från Arket skulle vara en bra backfill. Tishor är också något som jag gärna staplar, och vet inte hur många basic svarta jag har i olika material, former och ringningar… sedan älskar jag band-tishor (jag använder band-tishor med band/artister jag lyssnar på, allt annat är töntigt) och även om denna från The Kooples inte är kopplad till musik så ger den samma vibe och det är inte alltid man vill gå in på ett möte i In Flames-tisha, och då är denna typ en bra kompromiss under kavajen.

Vad fattas, på riktigt, i din garderob?

Lämna ett svar