Annemarie Börlind Anti-Puff Eye Serum

Sena nätter eller kanske bara trött och i behov av att få bort svullnad eller mörka ringa runt ögonen? Jag tillhör absolut den trötta kategorin och har både lite ringar och en del svullnad.

Annemarie Börlinds Anti-Puff Eye Serum har fått flytta in i min morgonrutin. Detta är ett ögonserum som med hesperidin från pomerans ska minska mörka ringar och dämpa svullnad tillsammans med gyllene pigment. Ekologiskt koffein ska ge näring, göra huden mjuk och ge en känsla av fräschhet. Applikatorn ger en kylande känsla. Serumet ingår i serien Energy Nature som lämpar sig till normal/torr hy, för åldern 20+.

Jag har inga överdrivet enorma mörka ringar men efter en natt där sömnen inte varit på topp (lite för ofta) så fräschar detta serum verkligen upp. Den svalkande applikatorn är också jätteskön och hjälper till extra mot svullnad. Sedan är jag en person som gråter hiskeligt ofta och då är denna också super när ögonpartiet svullnat upp av sådana orsaker. Det är ingen mirakelprodukt men hjälper mig att reducera och lugna ned. Kan användas både morgon och kväll.

Produkten är helt vegansk. Cirkapriset landar på 275 kr.

*Pressprov

Lämna ett svar