Annemarie Börlind 2 in 1 Black Mask

Jag är helt inne i ansiktsmaskvärlden just nu och älskar när jag springer på en som levererar. Annemarie Börlind har nyligen släppt tre olika masker och 2 in 1 Black Mask fick jag redan i januari börja testa. Denna svarta mask ska passa ypperligt för dig med synliga porer och kombinerad hy. Som klippt och skuren för mig.

Masken ska verka både nedmattande samtidigt som den skonsamt ska exfoliera. Resultatet ska bli en rengjord och jämnare hud. Appliceras på rengjort ansikte med undantag runt ögonen, och får sedan verka i 10-15 min. Sköljs av med ljummet vatten.

Som sagt, jag älskar när produkter levererar och det gör denna. Den är lite rivig i konsistensen (älskar!) och är väldigt behaglig under verkningstiden. När jag sköljer bort den gör jag det med cirkelrörelser tillsammans med vattnet, för en sista exfolierande touch. 

Första gången märkte jag inget direkt resultat, men efter ett par gånger så började porer upplevas mindre och ansiktet i balans. Vill påstå att t-zonen inte känts lika blank de kommande dagarna efter användning vilket är ett väldigt bra betyg. Har du som jag synliga porer och en kombinerad hy rekommenderar jag denna varmt.

Har inget exakt pris men har för mig att det ligger runt 350 kr.

*Pressprov

Lämna ett svar