Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick

Det är väl ingen hemlighet att jag gillar Anastasia Beverly Hills väldigt mycket och därför blev jag väldigt glad när det ramlade in lite nya produkter hos mig. Bland annat fick jag hem Liquid Lipstick i fyra nyanser, och detta är en produkt jag varit väldigt nyfiken på då jag är ett stort fan av matta flytande läppstift.

Formulan är krämig och torkar sig inte matt särskilt fort vilket gör att det är lätt att korrigera vid felapplicering. Färgerna är också helt drömmiga och med mycket pigment. Men, till skillnad från likvärdiga produkter från andra varumärken så torkar sig denna produkt alldeles för torr och lägger sig i varje veck på läpparna. Mina läppar som har en tendens att bli fnasiga ser hundra gånger fnasigare ut med dessa och efter en timme eller två har läpparna krackelerat helt. Nu fick jag visserligen med en läpprimer också från ABH, men jag vill jämföra läppstiften mot andra märken – utan primer. Den enda av dessa fyra som är något förlåtande är Sad Girl, då den med sin mörka färg inte framhäver lika mycket fnas men håller likt förbannat ändå inte måttet. Och förresten, en primer under hjälper föga.


Färgerna är hur som fina att titta på. Fr.v. Dusty Rose, Catnip, Veronica och Sad Girl. Den sistnämnda swatchen fick lite mycket färg så hann inte torka sig helt matt innan jag valde att knäppa av bilden.

259kr kostar ett stycke Liquid Lipstick och finns i otroligt många olika nyanser. Men, jag är ledsen och besviken. Lipglossen från ABH är fantastiska, men dessa inte alls. Buhuuuu!

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar