Anastasia Beverly Hills Glow Kit Moonchild

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Moonchild
När detta glow kit, Anastasia Beverly Hills Glow Kit Moonchild, släpptes i förra veckan tappade jag allt. Vilken dröm, och drömmen behövde bli min! Detta kit består av sex styck metallic highlighters som får mig att tänka på regnbågar och My Little Pony, i pastelliga färger. 

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Moonchild
Drömmen blev min och se så fina de är! Funkar på kindben, brynben, nyckelben, som ögonskugga… You name it. Tänk vilka kreationer och vilket glow av bara en färg, men att använda flera och matcha ihop. Jag dör lite!

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Moonchild
Swatchade på ren hud, med torr pensel. Skira men med hög pigmentering. Jämför med hur de ser ut i paletten kontra applicerade – magi!

Blue Ice – Diamantvit med en blå reflektion
Star – En månstensammanslagning av en mint, platina och silverreflektion
Purple Horseshoe – Glittrig lavender med en arktisk blå reflektion
Pink Heart – Pärlvit nyans med en rosa opal reflektion
Lucky Clover – En shamrock-injicerad guld med kanariegul diamantreflektion
Blue Moon – Frostig blå med silverreflektion

Detta kit finns enbart tillgängligt online via anastasiabeverlyhills.com, och de fraktar till Sverige.

12 svar

  1. Åh fick genast Ha-begär!!! Vet du om de kommer att komma till sverige eller endast finnas hos anastasias hemsida? 🙂

    1. Dessa ska enligt Anastasias IG endast säljas online från deras sida, så därav ingen lansering fysiskt i Sverige. Dock kan ju sådant alltid ändra sig 🙂 De är ju gaaalet fina!

  2. Jag försökte beställa i onsdags och fick idag ett mail om att det inte funkar att frakta till Sverige… Får panik för vill verkligen ha denna

    1. Hej, jag köpte två produkter för 40 dollar den gången, så med frakt blev det $97,95. Då var dollarn ganska låg så det blev väl runt 700 kr för de två produkterna. Sedan tillkom tull på 360 kr. När jag tidigare handlat för bara 40 dollar plus frakt så har tullen brukat landa på 200 kr.

Lämna ett svar