Acasia Skincare Lift Me Up Sheet Mask

Det finns sheet masks och så finns det sheet masks. Självklart är alla olika bra, verkar för olika resultat och ja, you get it. Det finns en uppsjö, men det finns de som hjärtat slår lite extra för. Acasia Skincare är framtaget av hudterapeuten Anna Karin Wahlberg tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien. Detta har resulterat i ett gäng produkter varav Lift Me Up Sheet Mask är min stora favorit.

Arkmasken kommer i en stilren förpackning och är sedan indränkt i kollagenserum och E-vitamin. Detta ska ge huden elasticitet och spänst – på direkten. Det som skiljer denna arkmask i utformningen från de andra jag testat är att denna har öglor för öronen, så att masken sitter på plats. Masken täcker inte heller bara nunan utan har en förlängning för käkpartiet, även denna med öglor. Den sitter därför på plats under sin verkningtid som är på 15-20 min.

Efter att masken tas bort så masseras överflöd av serum in i huden, och om det finns något kvar i förpackningen så kan det med fördel masseras in på dekolletaget. Avsluta med ordinarie återfuktande kräm. Masken riktar sig främst till fuktfattig och mogen hud.

Dra mig baklänges vad bra denna är! Första gången jag testade så trodde jag inte att det var sant, för hela ansiktet kändes så spänstigt och samtidigt elastiskt. Som ett riktigt ansiktslyft på 20 min! Andra gången jag testade masken, samma sak. Detta är ingen vanlig söndagsmask för mig utan använder den gärna en fredag eller lördag, en stund innan smink för att sedan se flawless ut på festen. Det här är magi!

En mask kostar 125 kr och är värd vartenda öre. Jag vill ha en livstidsprenumeration på denna! Finns hos acasiashop.se samt Lyko.se.

Har du testat denna?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

3 svar

Lämna ett svar