Acasia Skincare 24 h Repair Cream

Vad har jag använt för dagkräm på senaste? Sen ett par månader kör jag all in på 24 h Repair Cream från Acasia Skincare. Det här är en lätt kräm som ska ge en stärkande, lugnande och balanserande effekt – under hela dygnet! Ska förbättra hudens naturliga barriär samtidigt som den ska ge ökad spänst och elasticitet. Inte nog med det, den ska också lugna och dämpa hudirritationer. Innehåller vitamin E och B5, hyaluronsyra, raps-, jojoba- och nyponfröolja.

 

Repair Cream

Kanske kommer du ihåg att jag använde 24 h Repair Cream i fjällen, och jag har fortsatt att använda krämen under dagtid (funkar lika bra som nattkräm). Krämen ger en bra återfuktning under hela dagen. Har svårt att säga en dag då jag känt att huden varit torr, vilket jag annars brukar känna av mer eller mindre. Japp, bebishud it is och jag tror verkligen den också hjälpt lite extra att hålla huden i fas när jag vande in huden på ny period av retinol. Extra kul är att min pappa också använder denna, och hans problem sedan 20-någonting år tillbaka med rodnad och ständigt fnas är long gone. Just sayin’.

Jag applicerar den efter serum som sista steg innan makeup, såvida inte ett solskydd åker på efter. Vad jag ska ersätta denna med när den snart är slut? Bra fråga!

395 kr och finns t.ex. hos acasiashop.com.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

2 svar

Lämna ett svar