A Fabulous Night Of Makeup

För en tid sedan fick jag hem en himla trevlig inbjudan och igår var det äntligen dags!

Jag spenderade min onsdagkväll på Real Techniques-event på Café Opera tillsammans med bloggkollegor, influencers, press och andra skönhetsnördar. Fatta peppen!

Jag tog Emma under armen och gick in i en magisk värld av borstar, svampar och olika looker. Under kvällen fanns det tre olika looks som makeupartister på plats fixade till – Bollywood, Kim Kardashian och 70’s Glam. I denna skönhetsbonanza gick vi runt – minglade, kramades med sköna bloggkollegor och trånade efter alla borstar.


Jag hann posa lite.

Hem fick jag med mig en generöst fylld påse med produkter för att kunna återskapa Bollywood-looken, vilket var allt från RT-produkter till makeup från bland annat Wet n Wild och IDUN Minerals. De sistnämnda fanns också på plats och visade upp sina nyheter. Jag vill ha allt, och jag måste erkänna – jag kan verkligen inte leva utan denna.


Härliga tjejer på plats – Jenny, Cajsa, Sanna och Emma.

Kvällen avslutades med kramkalas och sedan gick jag hem med ett leende på läpparna och en önskan om att alla onsdagar var lika glamorösa.

Tack Real Techniques och alla inblandade för en fantastisk kväll!

Lämna ett svar